Kijkje in mijn leven·Persoonlijk

Kijkje in mijn leven #augustus17

Wat een maand! Veel leuke dingen heb ik niet kunnen doen door het rotweer. Toch waren er wel een paar toffe momenten!


Begin deze maand ging ik met mijn vriend naar de cinema, dat was al lang geleden! Popcorn of nachos, grootste dilemma ever. Ik ben toch voor nachos gegaan, met kaassaus! We keken trouwens ‘All Eyez On Me’.

Ik ben vaak gewoon gaan wandelen in het park, of pokémon raids doen (jep ik speel nog steeds).

Ook werkte ik aan mijn video. Intussen heb ik een microfoon dus nieuwe video’s volgen! Ik heb al een pak ideeën.

Olala het is eens goed weer!!! Daar moeten we van profiteren en in de zon gaan zitten.

Ik sprak af met een vriendin, Lisa. We gingen iets eten in Mechelen en daarna iets drinken. Jammer dat het zo’n slecht weer was!

12 augustus was het Krotrock, dat is een klein festivalletje in Wolvertem waar ik elk jaar naartoe ga. Op de eerste foto zie je Kevin, hij is single by the way 😏.

Mijn vriend moest de snaren van zijn gitaar gaan laten vervangen in een winkel in Mechelen. Aangezien het weer wel meeviel zijn we nog snel een terrasje gaan doen.

17 augustus was er weer een afterwork in de Kruitfabriek. Ik ging met Nora, die hebben jullie sowieso al eerder gezien op mijn foto’s. De avond was superleuk maar er was een hondenleiband over mijn been geschuurd waardoor ik nu een brandwonde heb… Hopelijk blijft het geen litteken.

Ik ging met mijn vriend naar zee, Oostende. Normaal gingen we naar de Ardennen maar daar bleek het maar 13 graden te zijn met veel regen. We hebben wat geshopt, gewandeld, terrasje gedaan en ’s avonds mosselen gegeten.

Hier zie je trouwens de wonde. Laat nooit uw hond ver lopen met een lange leiband op een plaats waar volk is!

We hadden een nieuwe krabpaal voor onze katjes besteld, maar mijn neefje vond de doos leuker dan de inhoud Ze hadden trouwens de foute geleverd, dus we mogen ze nog eens terugsturen. En DPD gaf een hele slechte service (pakket niet thuis afgeleverd terwijl we wel thuis waren en de buurvrouw ook), aan de telefoon waren ze heel onbeleefd en op mijn boze mail hebben ze niet eens geantwoord. Dus bij deze, shame on you, DPD.

25 augustus ging in naar de Palmfuif in Humbeek, maar eerst ging ik op bezoek bij mijn vriendin Carolina. Ze woont sinds enkele maanden samen met haar vriend en ik was nog niet langsgeweest! Ze maakte super lekkere paella.

De opa van mijn vriend was jarig, dus we gingen op restaurant om het te vieren. Het eten was heel lekker maar ZO veel, daar zat ik dan met mijn spannend kleedje en opgezwollen buik!

Een make-up en haar creatie van mij! Het ene meisje was voor een shoot, en de andere was een test voor haar bruiloft.

En tot slot ging ik met mijn oma en tante’s naar Goes, dat is een stadje in Nederland. Ik at daar deze super lekkere toast met avocado, geitenkaas en honing. Moet ik thuis ook eens maken! Ik kocht ook van alle productjes om te reviewen, want het was deze week maar rustig op mijn blog. Dat komt vooral omdat ik echt een super drukke week had, maar nu herpak ik mij!

Dat was het alweer, maandag moet ik weer naar de les (volwassen onderwijs). De vakantie was weer veel te kort! Wie moet er ook nu al naar school?

💋 Silke

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s