Persoonlijk·Tag

Mijn leven in 20 vragen

Intussen blog ik toch al enkele maanden, maar jullie zien zo goed als nooit iets over hoe ik ben als persoon. Daarom leek het mij wel eens leuk om een tag te doen! Ik vond hem gewoon via een lijst, dus ik heb deze NIET zelf gemaakt.

Favoriete kleur

Goh, ik zou dan toch voor roos gaan!Favoriet getal

Ik heb echt niets met nummers…

Droomjob

Deeltijds make-up artist (liefst voor fotoshoots en catwalk), en deeltijds blogger! Hihi.


Waar zie je jezelf later wonen?

Eigenlijk woon ik echt graag waar ik woon. Ik woon vlakbij Brussel in een rustige buurt. Een loft met een tuintje zou ideaal zijn!Favoriete manier om je te verplaatsen

Ik fiets en wandel graag. Ik heb vliegangst maar ergens vind ik het nog wel spannend. Met de auto rijden vind ik ook leuk! Ik haat het openbaar vervoer, it makes me really angry.

Wat doe je in je vrije tijd?

Bloggen, youtube kijken, tegenwoordig ook zelf youtube video’s maken! Ik doe graag terrasjes en zit graag op café met vrienden en mijn vriend. In het weekend ga ik graag lunchen op restaurant, daar kan ik echt van genieten!Favoriete kledingwinkels

Ik shop vaak verschillende merken bij bv Asos en Zalando, maar qua winkels houd ik van Forever21, Zara, H&M, Pull&Bear, lokale boetiekjes… Bij zo veel winkels eigenlijk!

Wie zou je graag eens in concert zien?

Dit vind ik echt een moeilijke. De artiesten die ik graag luister heb ik eigenlijk allemaal al gezien! Artiesten die me sowieso nooit teleur stellen zijn: Iron Maiden, Slipknot, Volbeat, Ellie Goulding (jep, totaal iets anders, haha)…

Favoriete thee

Verschillende! Verse muntthee met honing, verse ijsthee met lychee, Indische chai met melk… Mensen die mij kennen weten dat ik een echte theedrinker ben!

Verzamel je iets?

Euh, make-up, kan dat? Als kind verzamelde ik lippenbalsems, ik had een schuif met lippenbalsems die ik nog kon gebruiken en een schuif met lege verpakkingen. Ik had het ook echt moeilijk met dingen weggooien. Ik heb het over ALLES, treinkaartjes, concerttickets… Nu ben ik gelukkig wat losser op dat vlak.

Ik kan niet slapen zonder…

Lippenbalsem op mijn lippen. Ik kan droge lippen echt niet af. En zonder mijn vriend slaap ik ook niet goed ❤️.Als je 1 miljoen euro kreeg voor jezelf, wat zou je er mee doen?

Eerst en vooral vertrek ik op vakantie, dan kan ik daar rustig nadenken en dromen over al mijn geld! Ik zou een huis kopen, niet te groot, gewoon mooi. En ook een vakantiehuisje kopen! Ik zou vaker gaan shoppen, maar om eerlijk te zijn zou ik geen zotte dingen doen. Misschien een extra huis kopen om te verhuren en er zo geld uit te halen?Favoriete make-up merk

Dit vind ik geen leuke vraag. Ik vind dat élk merk goede en slechte producten heeft, van Essence tot Becca. Ik zou echt niet kunnen kiezen!Favoriete (ongezonde) snack

Als ik echt moet kiezen: chips. Zo nachos met kaassaus of guacamole mmh! Zoete popcorn en snoepjes van Kruidvat eet ik ook graag.

Favoriete seizoen

Zomer, sowieso. Ik vind alle seizoenen wel leuk, ik heb het alleen snel koud :(.Slapen met de deur open of dicht?

Dicht, duhh. Ik ben altijd bang met de deur open, dan heb ik het gevoel alsof er iemand tussen de spleet staat te kijken.

Waarom ben je beginnen bloggen?

Ik zat serieus al jaren te twijfelen om een blog te beginnen, maar nooit de stap durven zetten. Thuis verveelde ik me vaak, dus op een dag ben ik er gewoon mee begonnen! Ik koop graag nieuwe make-up en vind het leuk als lezers iets aan mijn mening hebben en zo misschien hun nieuwe favoriete product tegenkomen.

Heb je een abonnement op een magazine?

Nee, ik lees liever blogs ;).

Wat deed je om 12 uur vorige nacht?

Slapen, saai leven en zo haha.

Zo, dat was het dan! Hebben jullie leuke antwoorden op de vraagjes? Neem gerust deze tag over!

💋 Silke

Advertenties

Een gedachte over “Mijn leven in 20 vragen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s