Kijkje in mijn leven·Persoonlijk

Kijkje in mijn leven #september

September, de maand waarin alle studenten weer naar school moeten, inclusief mezelf! Vandaag laat ik jullie zien wat ik afgelopen maand heb gedaan.

Er moest een nieuwe vloer gelegd worden en muren geschilderd worden in mijn beauty kamer, dus die moest ik helemaal leegmaken.

 

Mijn zus moest naar een trouwfeest, dus ik moest babysitten op Liewe. Het was mooi weer dus we gingen wandelen!

Ik liet een nieuwe piercing zetten met bij Hell Tattoo in Leuven. Ik had super veel stress omdat het al zo lang geleden was. Uiteindelijk deed het amper pijn en heb ik er gelukkig nog geen last mee gehad.

De vrijdag daarop ging in naar een bbq/verjaardags-feestje. Hier een foto van ons Shalina!

Ik ging bij mijn zus, Nena, eten met mijn vriend. Ik vroeg aan Jayden of hij dat blikje eens wou vasthouden. Er zat niks in hoor, was maar gewoon voor de foto haha.

IMG_9219

Mijn vriend en ik gingen een dagje naar Gent. Hij wou vooral naar platenwinkels gaan.

Op school moesten we extensions zetten. Super veel mensen vroegen: hebt ge extensions gezet??? Haha.

Woensdag 20 september was ik jarig, op de dag zelf deed ik niks speciaals. De dag daarvoor was mijn mama jarig, en de dag daarvoor zou mijn plusmama jarig geweest zijn. Ik ging iets drinken met Anaïs, en ’s avonds ging ik chinees halen met mijn vriend. Vrijdag heb ik wel gevierd!

21 september kwamen de lipsticks van Balmain x L’Oréal uit, dus ik heb mij gehaast om in de Di van Brussel te geraken. Ik maakte hiervan trouwens een video! Nu kan je ze kopen bij alle Di filialen geloof ik.

Ik had zin om mijn haar nog eens roos te kleuren. Dit deed ik trouwens met de L’Oréal Colorista, ik schrijf hier wel eens een review van.

Voor mijn verjaardag gingen we eten in Caramba! Intussenben ik dat wel al een beetje beugegeten maar het blijft super lekker!

Daarna gingen we naar Babbaloo 🍾

Ik vroeg Nora of ik een gratis drankje zou krijgen (want dat wou ik) en toen kwamen ze af met mini-vuurwerkjes. Lekker in het middelpunt van de belangstelling staan. Leuk maar toch awkward!

Ik kreeg ook wat cadeautjes! Van mijn mama kreeg ik mijn microfoon, van mijn vriend mijn favo parfum, en van mijn vriendinnen Lush bath bombs en het Urban Decay Naked Heat palette. Danku iedereen ❤️

Een lekker warm drankje drinken met Sara B. in The Corner in Antwerpen!

Eind september was mijn neefje Liewe jarig, dus er was een feestje voor hem! 2 jaar werd hij.

Dat was mijn maand, niet veel speciaals gedaan zoals je ziet. In oktober heb ik ook nog niet veel gepland, maar het is bijna tijd voor HALLOWEEN! 🎃👻

💋 Silke

Advertenties

2 gedachten over “Kijkje in mijn leven #september

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s