Kijkje in mijn leven·Persoonlijk

Kijkje in mijn leven #oktober17

Oktober was vanwege persoonlijke redenen een hele hectische, moeilijke maand. Ik had gewoon letterlijk geen tijd, en als ik dan een beetje tijd had, had ik nergens zin in. Bon, ik ben hier niet om negatief te zijn, maar om toch nog de leuke momentjes van de voorbije maand te delen!


Begin deze maand ging ik naar het verjaardagsfeestje van Liewe, die 2 jaar werd. Liewe zie je links, rechts mijn ander neefje Jayden, en in het midden mijn metekindje Mayson. Samen op de foto met mijn mama!

In Hasselt was er weer een editie van de Hunkemöller outlet. Daar ging ik naartoe met een paar vriendinnen. Bh’s aan €8 en slipjes aan €2,50! Zalig toch? Zoals je ziet is roos mijn kleurtje.

4 oktober werd Ruben geboren, dat is het petekindje van mijn vriend. Hier zie je ons op het feestje van zijn nichtje, die 2 jaar werd in oktober. Ingewikkeld met al die kleintjes toch?

Een maand geleden begon ik aan het filmen van 3 looks met mijn Urban Decay Naked Heat palette, maar eerst wou ik wat Halloween looks maken. In november kan je dus zeker de Naked Heat video verwachten.

In Babbaloo was er een 90’s feestje. Ik hou van feestjes met een thema! Een outfit koezen, je make-up er op aanpassen, da’s zo tof!

15 oktober was het zalig weer. Bij mijn vriend was het barbecue. Daarna hebben we nog een hele dag van het zonnetje genoten. Van mij mag het de hele herfst zo’n weer zijn.

Als de zon op onze glazen deur weerkaatst, krijgen wij zo’n ‘regenboogje’ in ons huis. Mijn kat Bom vindt het precies ook plezant!

Wekelijks probeer ik minstens 3x naar de fitness te gaan. Voordat ik vertrek, eet ik altijd iets wat goed vult, omdat ik toch gemakkelijk 2 uur sport. Avocado toast met kerstomaatjes en een gepocheerd eitje, één van mijn favorietjes. Cheddar hierbij is ook super lekker, maar dat maakt het dan wel minder gezond.

Na de fitness kijk ik altijd in de spiegel om te zien of er al ‘verandering’ is haha. Wie doet dat nog?

Ik bestelde deze 2 prachtige palette’s! (Dubbel, want voor Nora’s verjaardag kocht ik ze ook). Van het highlighter palette staat er al een review online. Het oogschaduw palette volgt in mijn volgende blogpost.

Ik ging met Sara B. eten bij Bavet, dat was al super lang geleden en een goede spaghetti smaakt altijd!

Eerder die week bleef ik trouwens bij haar slapen en keken we Annabelle 2. We hebben net geen pipi in ons broek gedaan.

Het was grootouderfeest op de school van mijn neefje Jayden. Ik ging mee met mijn mama!

Mijn vriend en ik gingen naar Gent om een afspraak te maken voor een nieuwe tattoo. Het wordt zijn eerste trouwens, cute. We gaan bij Feralis Artwork. De artiest heet Dana en haar werkis echt zo mooi.

31 oktober, eindelijk Halloween. Dit jaar ging ik voor een oog dat er uitgevallen is. Of uitgebrand, geen idee eigenlijk. You get the image.

Het ziet er wel vettig uit, maar het had veel realistischer kunnen zijn. Dat is zo moeilijk! Respect voor de mensen die hier goed in zijn.

Eerst aten we samen, daarna deden we onze make-up, en daarna gingen we naar een Halloween feestje in Babbaloo. Ik zal een paar foto’s zetten.


Zo, dat was het weer!

Wat waren jullie op Halloween? 💀

💋 Silke

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s