review

H&M beauty

Onlangs plaatste ik een bestelling bij H&M, maar ge kent da wel, nét niet genoeg in je winkelmandje geplaatst voor gratis verzending. Daarom besloot ik er nog wat make-up bij te voegen.

nieuwe achtergrond (3 van 16)

Ik bestelde een lipstick en blush. Om geen foute keuze via het internet te maken ging ik voor 2 hele neutrale kleurtjes. De blush heet ‘Brown Sugar‘ en de lipstick heet ‘Cream Chestnut‘. Mooie namen vind ik! Haha.

Verpakking


De verpakking vind ik heel mooi! De blush is afgewerkt met een gouden onderkant en zwarte bovenkant, MAAR hij voelt wel enorm licht en plastic achtig aan. Hij voelt echt goedkoop aan. Hij bevat 5g.

Dat gevoel heb je bij de lipstick niet. Die is afgewerkt met wit en goud. De lipstick bevat 3,5g.

Swatches


Hier zijn ze geswatched. Ik vind de foto trouwens helemaal niet duidelijk, ik ga het volgende keer anders doen.

De blush voelt zacht aan, op mijn hand zie je hem amper. Hij is heel subtiel. Toch is hij vrij gepigmenteerd!

De lipstick gleed gewoon over mijn hand als boter! Soms mag het wel eens iets anders zijn dan mat he. Hij is mooi creamy, met een glansje. Op mijn hand lijkt de kleur eerder te neigen naar de oud-roze kant, maar je zal zien dat hij veel mooier pakt op mijn lippen.

De blush is voor mij perfect op dagen dat ik niet veel make-up draag, of een fellere look draag en ik wil dat mijn blush gedempt is. Het zit tussen roos en bruin. Prachtige kleur!

De lipstick is op mijn lippen duidelijk meer bruin, zo verwachtte ik hem ook toen ik hem kocht. Laat je niet altijd leiden door hand swatches! Het is een mooie lipstick om in mijn handtas te zwieren, de verpakking is mooi en de kleur past bij alles. Hij blijft ongeveer 3 à 4 uur zitten.

Aanraders voor mooie everyday productjes in mijn ogen 👀

De powder blush kost €7,99 en de cream lipstick kost €9,99 en beide zijn te koop in de grotere H&M winkels ofwel online.

andere producten gebruikt:
– maybelline dream fresh bb cream ‘medium’
– maybelline lumi touch concealer ‘2 fair’
– clinique chubby stick ‘curvy contour’
– essence pure nude powder
– H&M powder blush ‘brown sugar’
– essence cubanita highlighter ‘mi corazon’
– nyx micro brow pencil ‘taupe’
– H&M cream lipstick ‘cream chestnut’

💋 Silke

Plaats een reactie